Kostenservice helpt bij het besparen op vaste lasten

We willen allemaal de vaste lasten laag houden. De kosten van ons huis, de  kosten van wonen en leven. Daar kijken we naar. We willen graag minder betalen, maar dat moet eigenlijk niet ten koste gaan van de kwaliteit van leven. We gaan niet in de kou zitten om zo minder te betalen. Toch?

Mooie doelstelling voor Nederland om in 2022 minder te betalen voor energie.

Kostenservice maakt het eenvoudig om elk jaar een goedkoop energiecontract te hebben. Zonder dat u er zelf nog iets voor te hoeven doen. Een goede optie, want iedereen wil besparen op vaste lasten. Een vraag, die je vaak hoort… “Hoe bespaar ik in Nederland op mijn vaste lasten in 2022?” Door een scherpere energiedeal te laten regelen, krijg je sowieso lagere maandkosten. Dat kan dus elk jaar automatisch via Kostenservice.

Zeker in Nederland met de hoge energieprijzen in 2021 en 2022.

Wat is dan de beste en makkelijkste manier om in 2022 lagere vaste lasten te hebben? De dienstverlening van Kostenservice?

U schrijft zich simpel 1x in. Zij gaan voor u onderhandelen en regelen het volledig. En dat doen ze niet 1x, maar dat doen ze dan elk jaar opnieuw. Zo heeft u elk jaar automatisch een goedkoop energiecontract. En dat scheelt op jaarbasis toch gauw 200 tot 400 euro. Snel verdiend, zelf niks gedaan…

Gemakkelijk geregeld, elk jaar besparen

Een van de makkelijkste manieren om maandelijks lagere kosten te hebben is en blijft de goedkopere energierekening.

Wisselen van leverancier betekent een ander aanbod, zonder dat er iets verandert aan de situatie thuis. U heeft net zoveel zekerheid, dat het licht blijft branden. Dat staat namelijk los van welke energieleverancier u heeft. De netbeheerder garandeert u dat u stroom en gas krijgt. De energieleverancier incasseert het voorschotbedrag elke maand.

Het mooie is, dat er wel een groot, aantrekkelijk verschil kan zitten tussen de verschillende aanbieders. Van dat verschil kunt u dus profiteren, door elk jaar een goede energiedeal te sluiten. Ja, elk jaar! Dan betaalt u het minste.

Ook u kan automatisch besparen op vaste lasten

Dat kunt u zelf regelen, door elk jaar op zoek te gaan naar het aantrekkelijke aanbod. Maar dan moet u wel op tijd gaan rondkijken en het uitzoeken. En…dan moet u dit niet vergeten, want dan gaat u bij u uw huidige leverancier automatisch naar een stuk hogere tarieven. Uw kosten per maand gaan dan omhoog.

Dus..zelf regelen kan, maar u kunt het dus ook uit handen geven aan een partij, zoals Kostenservice, die het elk jaar voor u uit onderhandelt én regelt. Elk jaar opnieuw.

Acties en aanbiedingen zijn tijdelijk en vaak alleen voor nieuwe klanten

Energieleveranciers zijn altijd op zoek naar nieuwe klanten of willen bestaande klanten langer binnenhouden. Als u erop let, dan hoort en ziet u ze overal! Voor nieuwe klanten bieden ze contracten met scherpe tarieven voor energie aan, soms zelfs met welkomstbonussen of cadeaus. Voor bestaande klanten is dat vaak een stuk minder. Bij Kostenservice is er geen verschil!

Het energiecontract regelen is iets wat men vaak toch best lastig vindt en absoluut niet leuk. Dit komt met name doordat het veel getallen zijn, die men niet altijd begrijpt. De oorzaak ligt mede in het feit, dat energieleveranciers allen op verschillende manieren communiceren. We zien en horen overal reclames van aanbieders en websites met energiedeals en speciale telefonische aanbiedingen. Iedereen zegt, dat we we kunnen besparen. Dat klopt ook, maar besparen op energie is alleen structureel mogelijk als men ieder jaar dat contract dan regelt. Anders is het tijdelijk en betaal je een jaar later weer onnodig teveel.

Als een energiecontract afloopt, dan gaat het over in een contract voor onbepaalde tijd. Het mooie is, dat die maandelijks opzegbaar is. Het vervelende is, dat de tarieven in dat contract een stuk hoger liggen, dan in de 1-jaar vaste contracten. Je betaalt dat dus teveel voor het hogere tarief. Dat tarief noemt men ook wel het slaperstarief.

Besparen op de vaste lasten van uw woning is dus mogelijk via de energierekening. Elk jaar een goedkoop contract regelen levert een stevig voordeel op. Door te voorkomen, dat u in het slaperstarief terecht komt. Door te zorgen dat u profiteert van actietarieven. Door dit op het juiste moment te regelen. Simpel. Maar eigenlijk ook best wel lastig en gedoe!

Met een account bij Kostenservice voor auto-switching bent u altijd beschermd tegen het slaperstarief. U zit dan gegarandeerd elk jaar opnieuw goed. Dat wordt dan volledig voor u geregeld. Elk jaar opnieuw.

Zo betaalt u elke maand minder en heeft u dus automatisch lagere vaste lasten.

Alles geregeld in drie stappen

1
Gratis aanmelden
Vul uw gegevens in en laat ons 1x uw situatie weten. Heel simpel.
2
Uw voordeel
Wij laten u zien, wat u kunt besparen. Zodra het mogelijk is regelen wij de 1e overstap.
3
Ontspan
We regelen de 1e overstap en gaan daarna elk jaar voor u aan de slag. U krijgt vanzelf bericht.